Onze werkwijze

Het snel verkopen van uw huis kan een stressvolle tijd zijn wat veel onzekerheid met zich meebrengt.  De meeste mensen kiezen voor een makelaar wat veel tijd maar ook kosten met zich mee kan brengen. Bij Brabantsewalvastgoed hoeft dat niet, en ontvangt u bij interesse snel een bod op uw woning zonder enige kosten.

Brabantsewalvastgoed neemt uw zorgen weg.

Wanneer u snel en zorgeloos uw woning wilt verkopen bent u bij Brabantsewalvastgoed aan het juiste adres. Wij snappen dat het een stressvolle periode periode kan zijn om uw woning te verkopen, en daarom stellen wij u graag met de volgende stappen gerust.

1. Meld uw woning aan.

De eerste stap ligt bij u. Vul het inschrijfformulier in om uw woning aan te melden bij Brabantsewalvastgoed of bel naar 06 42420471. Uw aanvraag is altijd vrijblijvend en kosteloos. Heeft u uw woning aangemeld, dan zetten wij de volgende stap.  

2. Waardebepaling woning

U wilt natuurlijk snel uw huis verkopen, daarom komen wij binnen 2 dagen met een reactie op uw aanmelding om uw wensen te bespreken. Verder zal onze taxateur langskomen om de waarde van uw woning op te nemen, alvorens wij een nauwkeurig bod kunnen uitbrengen.  

3. Bij interesse ontvangt u snel een goed bod!

Zijn wij bij Brabantsewalvastgoed.nl geïnteresseerd, dan ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een bod op uw woning. Wanneer u akkoord geeft regelen wij dat de verkoop vlekkeloos verloopt. Tevens zullen de kosten zoals, notariskosten, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. op rekening van Brabantsewalvastgoed worden gebracht. 

4. Koopakte wordt opgesteld

In het koopcontract staan de afspraken die u maakt met de verkoper. Het is de basis voor de overdracht van het eigendom van de woning. Deze koopakte wordt opgesteld door verkoper of diens makelaar conform Model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021). Vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Waarom verkopen aan Brabantsewalvastgoed?

De vraag die wellicht gelijk bij u opkomt. Het antwoord is simpel, Brabantsewalvastgoed zorgt ervoor dat u snel en zorgeloos uw huis kunt verkopen. Wilt u toch meer weten over ons?

 

Redenen om je huis snel te verkopen.

Waar de meeste mensen een woning bij een makelaar te koop zetten. Hoeft dit niet voor iedereen te werken, het kan zijn dat u uw huis snel moet verkopen wegens een scheiding bijvoorbeeld.

Brabantsewalvastgoed, de vastgoed-expert die u kunt vertrouwen.

 

SNELLE AFHANDELING

Binnen 2 dagen ontvangt u al een reactie van ons. Bij interesse zorgen wij voor daarna voor een snelle afhandeling.

BETROUWBAAR & DISCREET

Bij Brabantsewalvastgoed staat u altijd direct in contact met onze ervaren vastgoedexpert die u kunt vertrouwen. 

GEEN ONNODIGE (MAKELAARS)KOSTEN

Doormiddel van de snelle afhandeling zonder tussenpersoon hoeft u geen onnodige kosten te verwachten.